APK Den Haag

APK Den Haag door Helm garage

apk-den-haagBent u opzoek naar een geschikt bedrijf voor de APK keuring van uw auto in Den Haag? Dan bent u bij Helm garage aan het juiste adres. Naast garage is ons bedrijf ook gespecialiseerd in APK keuringen, onderhoud en reparaties. Wij werken in de omgeving van Den haag. Vooral voor APK keuringen bent u bij ons aan het juiste adres.

Elke personenauto en bedrijfswagen moet jaarlijks APK gekeurd worden. Het is daarom belangrijk dat dit door een goed bedrijf gedaan wordt. Helm garage is zeer gespecialiseerd in APK keuringen en beschikt over een team van vakkundig personeel. Tijdens de APK keuring in Den Haag wordt er gekeken of de auto nog voldoet aan de geldende normen van verkeersveiligheid en milieubelasting.

Wanneer u kiest voor APK in Den Haag bij Helm garage, dan bent u verzekerd van een zeer goede service tegenover een goed prijs. Naast APK in Den Haag kunt u uw auto voor onderhoudsbeurten naar onze garage brengen. Om een boete te voorkomen moet u uw auto op tijd bij ons laten keuren. Voor meer informatie of vragen over de APK in Den Haag kunt u gerust contact opnemen.

APK Den Haag voor alle personenauto’s en bedrijfswagens

Wenst u meer informatie te ontvangen over APK in Den Haag , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht