Open

Onderhoud Campers

CAMPER ONDERHOUD

Carteam Helm Garage

CAMPER ONDERHOUD, GOED EN BETAALBAAR

Bij Carteam Helm Garage staat een gedreven team voor u klaar om uw camper goed en tegen een eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Helm Garage is hét bedrijf voor het onderhoud van uw kampeerwagen.

AFSPRAAK MAKEN

Camper ONDERHOUD BIJ Carteam Helm Garage

  • BOVAG-erkende camper-keurmeesters
  • Wij beschikken over de nieuwste apparatuur in de werkplaats
  • Mogelijkheid: klaar terwijl u wacht
  • Voor alle camper merken
  • Verlengde openingstijden
  • Gemakkelijk te bereiken
  • Gespecialiseerd in camper onderhoud

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Helm Garage
Carteam Helm Garage

DAAROM camper ONDERHOUD

Hoewel het onderhoud van een camper bij veel gebruikers een lage prioriteit heeft, is het toch verstandig om de camper regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven. De controle van de remmen, de elektriciteit- en gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van u zelf en die van anderen.

De meeste verzekeringsmaatschappijen controleren bij een schadeclaim of de camper goed is onderhouden, dit i.v.m. de zorgverplichting t.o.v. het verzekerde object.

AFSPRAAK MAKEN

TIJDIG ONDERHOUD

Bij normaal gebruik is het voldoende om de camper om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik kunt u dit beter jaarlijks doen. Zelfs als de camper maar weinig wordt gebruikt is onderhoud zeker nodig.

Carteam Helm Garage weet als geen ander, dat gebrek aan onderhoud leidt tot onnodige onveilige situaties en hoge reparatie kosten en bekorting van de levensduur.

Dus voorkom verdroogde banden, slecht functionerende remmen, versleten schokdempers en wiellagers, dit alles kan het voortijdige einde betekenen, niet alleen van uw welverdiende vakantie, maar ook van uw kostbare bezit.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Helm Garage
Auto onderhoud

Waarom Carteam Helm Garage?

Bij Carteam Helm Garage staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Helm Garage is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN