Open

Uitlaat & Katalysator Vervangen

Is uw Uitlaat of katalysator aan vervanging toe?

Carteam Helm Garage

Een uitlaat of katalysator laten vervangen

Een uitlaat heeft het zwaar te verduren. Het vocht en de temperatuursverschillen waaraan hij onderhevig is zorgen ervoor dat hij vatbaar is voor roest. Als die roest doorzet geeft dat een hoop lawaai. Ook kan het ervoor zorgen dat schadelijke gassen uw auto binnen kunnen dringen, wat een gezondheidsrisico oplevert. Genoeg redenen dus om ook uw uitlaat goed te onderhouden en te laten vervangen wanneer deze aan het einde van zijn leven is.
Een uitlaatsysteem beschikt over twee uitlaatdempers (knalpotten), die het lawaai dat de motor produceert dempen. Ook de katalysator van het uitlaatsysteem werkt als een demper. Als er met één van deze onderdelen iets mis is, merkt u dat aan de herrie die dat veroorzaakt.
Wij kunnen voor alle gangbare modellen een uitlaat leveren. Kom dan ook bij ons langs wanneer u uw uitlaat moet laten vervangen. Ook zeldzamere modellen kunnen wij van een nieuwe uitlaat voorzien, al komt hier vaak een langere levertijd bij kijken.

CONTACT

De uitlaat en katalysator onderhouden

Een goed werkende uitlaat of katalysator is niet alleen voor u prettig, maar ook voor uw omgeving. Wanneer deze slecht functioneert wordt het milieu zwaarder belast en stijgt het brandstofverbruik. Ook levert het meer lawaai op, wat voor hinder kan zorgen. Ook voor de APK is het belangrijk dat de uitlaat en katalysator in goede staat zijn. Blijf dus niet te lang met een defecte uitlaat rondrijden.
Als u uw uitlaat of katalysator laat vervangen door Carteam Helm Garage bent u zeker van de beste kwaliteit. Wij werken uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit die aan alle voorwaarden voldoen en perfect functioneren. 

Carteam Helm Garage
Auto onderhoud

Waarom Carteam Helm Garage?

Bij Carteam Helm Garage staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Helm Garage is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN