Garage Den Haag

Garage in Den Haag nodig? Helm garage staat altijd voor u klaar.

garage-den-haagBent u opzoek naar een geschikte garage in Den Haag? Dan bent u bij Helm garage aan het juiste adres. Wij beschikken over een garage in Den Haag met autoverhuur, APK keuringen, onderhoud en reparatie. Wij zijn zeer gespecialiseerd in auto verhuur en onze garage in Den Haag bestaat al bijna 30 jaar.

In onze garage in Den Haag houden wij ons bezig met onderhoud en reparatie van uw auto. Het kan nooit kwaad om uw bandenspanning en uw oliepeil in onze garage in Den Haag te laten controleren. Wij adviseren één keer in het jaar langs te komen voor een grote beurt. Ook staan wij klaar voor APK keuringen. In onze garage in Den Haag voeren wij ook alle soorten reparaties uit. Ook voor kleine spoedreparaties bent u bij ons aan het juiste adres.
Wanneer u schade heeft aan uw auto dan kunt u bij onze garage in Den Haag terecht voor schadeherstel. Wij zorgen ervoor dat uw auto zeer snel weer in piekfijne staat is. Wij staan garant voor een goede service en een goede schade en kleur herstel. Wij beschikken in onze garage in Den Haag over een team van vakkundige medewerkers die verstand hebben van hun werk. Voor meer informatie kunt u gerust langskomen in onze garage in Den Haag en geven wij u vrijblijvend advies.

Garage in Den Haag voor schadeherstel en onderhoud.

Wenst u meer informatie te ontvangen over onze garage in Den Haag , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht