Reparatie en onderhoud

Reparatie en Onderhoud

Onderhoud aan een auto is een onderschat item. Wanneer heeft u voor het laatst olie gepeild? Of uw bandenspanning gecontroleerd? Als dat langer dan 2.000 km of twee maanden geleden is, kan het wellicht geen kwaad om er eens naar te (laten) kijken.

Ons advies is om uw auto minimaal eens per jaar een grote beurt te laten geven in combinatie met een APK. Rijdt u echt alleen maar kleine stukjes of meer dan 20.000 km per jaar, laat dan uw olie tussendoor verversen. Uw auto is u dankbaar!

Wij repareren alle auto’s: “Als het vier wielen heeft komt het wel goed” is ons motto. Wij doen alle reparaties van koppeling tot motorrevisie naar laswerk. Bij Helm garage wordt de klant serieus genomen, u kunt bij Erwin en Edwin persoonlijk informeren wat er aan uw auto gedaan is. Dus geen receptionist die niet weet wat er eigenlijk speelt.

Kleine spoedeisende reparaties (lampjes, zekeringetje, V-snaar spannen) worden ter plekke uitgevoerd terwijl u wacht. Voor overige reparaties stellen wij het op prijs als u de auto achterlaat; er ontstaat dan geen stress en iedereen kan eerst rustig zijn werk afmaken waardoor we alle aandacht kunnen geven aan de auto waar op dat moment aan gewerkt wordt. U kunt dan – mits afgesproken – beschikken over een gratis leenauto.

Ons uurtarief is € 60,- excl. BTW.

Werkt het boven staande venster niet?
Klik dan hier.